Пункти вакцинації на Франківщині тепер працюють до останнього відвідувача


Пункти вакцинації в Івано-Франківській області змінили графік роботи - працюють до останнього відвідувача.

Про це під час брифінгу сьогодні, 21 жовтня, повідомив директор Департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко, пише Бліц-Інфо.

За його словами, в області провакциновано 367 тисяч людей, 216 тисяч першою дозою, двома - 160 тисяч. Графік роботи пунктів вакцинації змінений, вони працюють довше.

"Пункти вакцинації вже працюють довше, щеплення будуть проводити до останнього відвідувача. Наголошую, коронавірус прогресує. Шановні краяни, приходьте та вакцинуйтесь, адже це важливо, щоб перервати ланцюг захворювання",- звернувся до прикарпатців Дмитренко.

Заступниця головного санітарного лікаря Тетяна Джус додала, що за останню добу зафіксували рекордний 861 випадок коронавірусу. Востаннє така цифра була у лютому - 892 випадки.

"Йде стрімкий ріст коронавірусу. Якщо порівняти з захворюваністю у жовтні минулого року, то на той час захворіло 3 377 осіб, зараз 6 тисяч хворих. Це у 1,8 раза більше. У нас також більше почали хворіти діти. Випадки були поодинокі, а зараз щодоби 40-50 дітей хворіють",- додала Джус.

До теми: Медики на межі виснаження: Прикарпаття б'є рекорди за кількістю хворих на коронавірус

Коронавірус: У яких громадах Прикарпаття найбільше хворих?

 

 

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!