Стало відомо, хто судитиме суботній матч “Поділля” – “Прикарпаття”


Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 14-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Поділля" - "Прикарпаття", який відбудеться найближчої суботи, 16 жовтня, на хмельницькому стадіоні "Поділля" в полі судитиме арбітр Вадим Запрутняк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 36-річний рефері з Вінниці почав обслуговувати з 2017-го року. У матчах за участю івано-франківської команди Запрутняк працюватиме вдев'яте. У Другій лізі цей арбітр відсудив матч "Прикарпаття" - "Мир" (Горностаївка) - 1:0. В інших семи поєдинках вже Першої ліги івано-франківці здобули чотири перемоги, одного разу зіграли внічию і зазнали двох поразок. Про це йдеться на сайті клубу.

У сезоні 2018/19 "зелено-жовті" вдома мінімально переграли "Рух" (1:0), а на виїзді поступилися "Балканам" (2:3). У сезоні 2019/20 гра "Прикарпаття" - "Авангард" (2:2) у підсумку завершилася технічною перемогою господарів, а у другому колі івано-франківці здолали "Кремінь" на виїзді (4:3).

Минулого сезону Запрутняк провів ще два поєдинки на стадіоні "Рух": у 13-му турі господарі мінімально здолали "Альянс" (1:0), а у 17-му турі вдома поступилися "Оболоні" (1:2). У 5-му турі цього сезону "Прикарпаття" вдома розійшлося миром з "Волинню" (1:1).

Шляхи "Поділля" з цим рефері перетиналися лише три рази. У друголіговому сезоні 2016/17 хмельничани на виїзді програли "Балканам" (1:5), а згодом вдома поступилися "Руху" (0:2) і зіграли внічию з "Нивою-В" (0:0). У поточному сезоні Вадим Запрутняк отримував призначення на п'ять поєдинків: два матчі Першої ліги "Прикарпаття" - "Волинь" (1:1) і "ВПК-Агро" - "Оболонь" (0:2), а також три зустрічі Другої ліги (група "А").

Чемпіонат України. Перша ліга. 14 тур
«Поділля» (Хмельницький) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 
16 жовтня 2021 року. Хмельницький, стадіон "Поділля" - 13:15

Арбітр - Вадим Запрутняк (Вінниця)
Асистенти арбітра - Віктор Аврамчук (Київська обл.), Микола Близнюк (Харків)
Четвертий арбітр - Віталій Маляр (Хмельницький)
Спостерігач арбітраж УАФ - Валерій Криницький (Рівне)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!