У Калуші арештували обвинуваченого, який без дозволу поліції вирушав у мандри


Калуський міськрайонний суд розглядав кримінальну справу щодо чоловіка, який порушив правила адміністративного нагляду, що виразилося в самовільному залишенні місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду.

Ухвалою суду обвинуваченому, який звільнився з місць позбавлення волі, було встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік з обмеженнями: заборони виходу із дому де проживає з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв., заборони виїзду в особистих справах за межі Калуша, без відома та дозволу Калуського відділу поліції та ін. Про це повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Однак чоловік, незважаючи на обмеження поїхав до Тернопільської області. Згодом приїхав у село Перегінської громади, де став мешкати, не повідомивши про зміну місця свого проживання територіальний підрозділ поліції.

У травні 2023 року між підозрюваним та прокурором Калуської окружної прокуратури було укладено угоду про визнання винуватості. Сторони погодили покарання, яке повинен понести обвинувачений.

Під час розгляду справи судом встановлено, що порушень прав, свобод чи інтересів сторін або інших осіб не встановлено, затвердження цієї угоди не суперечить інтересам суспільства, тому вона підлягає затвердженню.

Таким чином обвинуваченому призначено узгоджене сторонами покарання – 2 місяці арешту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!