У калуському будинку молодик відібрав у підлітка ровер. Тепер йому світить стаття за грабіж


У Калуші затримали 20-річного молодика, який відібрав у 14-річного хлопця велосипед. Тепер йому загрожує покарання за грабіж.

Про це повідомили у ГУНП області.

"8 липня на лінію «102» зателефонувала мешканка Калуша, яка повідомила, що її сина пограбували. Зловмисник заволодів велосипедом 14-річного хлопця. Грабіжника поліцейські знайшли за лічені години. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце, встановила, що неповнолітнього пограбували в під’їзді житлового будинку. Між 2 та 3 поверхами зловмисник штовхнув хлопця до стіни, відтак відкрито заволодів транспортним засобом марки «PRIDE» та якому надалі втік з місця події", - пишуть у поліції.

Поліцейські встановили, що грабіжником виявився 20-річний мешканець Калуша. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Через деякий час його розшукали. Також знайшли і ровер, який той сховав у гаражі. Велосипед повернули власнику, а грабіжника затримали.

Дії чоловіка слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри. Суд невдовзі обере міру запобіжного заходу.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!