У мерії розповіли, де в Івано-Франківську вже включили тепло


З 18 жовтня в Івано-Франківську стартував опалювальний сезон. Втім, за перший день тепловики запустили лише 15 котелень.

Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив в.о. керівника "Теплокомуненерго" Миколи Тимченко, передає Бліц-Інфо.

Так, котельні запустили за адресами: Матейки, 34, Чорновола, 47, Мазепи, 114, Коновальця, 132, Медична, 4, Медична, 17, Чубинського, 14,  Витвицького, 11, Симоненка, 3А, Військових ветеранів, 8А,  Довга,  Угорська, Набережна та Тополина.

"Сьогодні плануємо запустити ще 10 котелень. Третім етапом буде запущення котелень навчальних закладів - шкіл, коледжів. Це все сплануємо вже на п'ятницю-суботу. Поки що всі роботи йдуть у плановому режимі", - зауважив комунальник. 

Міський голова Руслан Марцінків закликав комунальників справитися вже до кінця тижня, аби з понеділка всюди вже було тепло. Адже в понеділок діти знову підуть до школи, тож включати у понеділок буде вже запізно. 

Також під час оперативної наради повідомили, що запустили котельню на Індистріальній, яка обслуговує великий мікрорайон у центральній частині. Все пройшло без поломок та збоїв. Натомість наразі тепловики не можуть включити котельню на Довженка - Дорошенка. Кажуть, чекають на деякі деталі, без яких запустити котельню не вдасться. 

Очільниця департаменту охорони здоров'я Марія Бойко також повідомила, що всі медичні заклади громади вже з теплом. Також включили тепло у більшості дитячих садків. 

"Щохвилини ситуація змінюється, включають нові дитсадки", - відзначила освітянка Наталя Микула. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!