Управління з питань цивільного захисту ОДА шукає головного бухгалтера


Управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації оголосило конкурс на зайняття вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера.

Прийом документів до 1 листопада 2021 року.

Посадові обов’язки

1) Забезпечує організації бухгалтерського обліку в управлінні та контроль за раціональним, економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.

2) Виконує відповідно до Положення про бухгалтерську службу організацію бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності управління.

3) Забезпечує раціональну організацію обліку і звітності.

4) Організовує облік коштів, які поступають, товарно-матеріальних цінностей і основних засобів, своєчасно показує на рахунках бухгалтерського обліку операції, які пов’язані з їх рухом.

5) Погоджує проекти договорів, забезпечуючи дотримання вимог законодавства щодо цільового використання бюджетних коштів та збереження майна.

6) Веде роботу по забезпеченню суворого виконання фінансової дисципліни, законність списання з бухгалтерського обліку недостач, дебіторської заборгованості та інших витрат.

7) Своєчасно складає і подає у вищі фінансові органи планові і звітні документи, інформацію по фінансових питаннях.

8) Бере участь в роботі комісії по списанню і ліквідації непридатного і застарілого майна.

9) Своєчасно і об’єктивно доповідає начальнику управління про порушення фінансово-господарської діяльності і витратах коштів.

Умови оплати праці посадовий оклад – 7050,00 грн.; надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

Деталі у документі: Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б”

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: Височан Оксана Степанівна, (0342) 75-00-41, oxana_1960@ukr.net

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!