В "Теплокомуненерго" кажуть, що запустили майже всі котельні. Франківці нарікають на холодні батареї


Станом на ранок 25 жовтня 34 котельні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» запущені в роботу.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Ще у суботу, 23 жовтня, запрацювала котельна на вул. Дорошенка, 28а, що подає теплоносій до житлового масиву «БАМ» та житлових будинків вул. Довженка. В стані запуску перебуває котельня, що на вул. Шевченка, 14 с. Радча.

У неділю, 24 жовтня, були виведені додаткові бригади на котельню, що розташована на вул. Дорошенка, 28а для налагодження роботи будинкових систем (розповітрення та зварювальних робіт).

Як повідомляє начальник Аварійно-диспетчерської служби підприємства Ігор Мельник, за минулі вихідні дні працівники служби зафіксували 118 заявок. Тематика наступна: 29 – витоки теплоносія, 89 – не гріють батареї опалення. 9 житлових будинків перекрито подачу теплоносія через пориви внутрішньо будинкових систем.

"Щодо всіх зафіксованих викликів аварійні бригади оперативно виїжджали на місця виклику. Про випадки пошкодження внутрішньо будинкової системи та витікання води просимо мешканців багатоквартирних житлових будинків негайно повідомляти Аварійно-диспетчерську службу за телефоном 15-82, (0342) 56-47-82 (цілодобово)", - закликають в теплокомуненерго.

Втім, франківці у соцмережах нарікають на холодні батареї. 

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!