Викрадення авто у Франківську виявилось поліцейськими навчаннями


Розшук викраденого автомобіля: в Івано-Франківську поліцейські провели тренувальні навчання.

В ході навчань поліцейські відпрацьовували взаємодію між підрозділами та злагодженість дій під час викрадення транспортного засобу та затримання правопорушників. 

Загалом до проведення навчальних заходів були залучені співробітники управління карного розшуку, працівники груп реагування патрульної поліції територіальних відділів та відділень поліції, а також працівники Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області. За умовним сценарієм, 22 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про угон автомобіля Toyota Avensis зі стоянки торгового закладу, що в обласному центрі.

Начальником обласної поліції було введено оперативний план «Перехват». Всі відділи та відділення поліції Івано-Франківщини отримали орієнтування щодо викраденого транспортного засобу. Поліцейські оглянули місце події, опитали свідків та очевидців, переглянули наявні камери відеоспостереження. Екіпажі патрульної поліції на блок постах здійснювали перевірку всі транспортних засобів.

Оперативність та злагоджена робота всіх підрозділів поліції допомогла швидко встановити маршрут руху автомобіля та оперативно затримати зловмисника. Умовна поліцейська операція успішно завершилась.

До теми: Введений план "Перехват": У Франківську з-під "Сільпо" викрали Тойоту

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!