До прикарпатських податківців надійшли перші роботи учасників конкурсу дитячої творчості


Прикарпатські школярі мають можливість взяти участь у конкурсі під назвою „Очима дитини про бюджет країни”.

Про це заявила Головний державний інспектор Інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Олена Назарчук.

За її словами, школярі нашої області активно відгукнулися на запрошення Міндоходів і перші роботи учасників конкурсу уже надійшли до податкових інспекцій. Міндоходівці нагадують школярам Івано-Франківщини, які вміють малювати, писати вірші, казки, розповіді, або мають оригінальні художні ідеї комп'ютерної анімації, про можливість прийняти участь в конкурсі «Очима дитини про бюджет країни».

Роботи, що відповідають загальній тематиці конкурсу, приймаються до 1 квітня 2014 року. За наслідками конкурсу буде проведено нагородження переможців відповідними дипломами і подарунками.

За інформацією щодо умов проведення конкурсу можна звертатися до інформаційно-комунікаційних підрозділів державних податкових інспекцій або переглянути на веб-порталі Головного управління Міндоходів в області (http://if.minrd.gov.ua/) в розділі «Очима дитини про бюджет країни».