Хто перемагає на виборах голів ОТГ на Богородчанщині


У неділю, 25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори. Сьогодні, 26 жовтня, виборчі комісії продовжують підрахунок голосів.

А тим часом вже з'явилися попередні дані щодо виборів на голів ОТГ Богородчанщини. Ці цифри ще не остаточні та найімовірніше розклад уже не зміниться.

За інформацією Бліц-Інфо, на виборах Богородчанської громади перемогу здобув діючий очільник селища Ростислав Заремба. Політик вже подякував виборцям за підтримку.

"Дякую Господу і Матері Божій за опіку! Спасибі кожному, хто підтримав добрим словом чи молитвою!  Моїм найріднішим, які змушені були пройти через усе разом зі мною і витримали!  Усім, хто довірив свій голос! Пишаюся і ще раз підтверджую, що нікому не обіцяв ні посад, ні привілеїв, і ні перед ким нічим не зобов‘язаний, крім своїх виборців! Зла на опонентів не тримаю, закликаю усіх до співпраці і продовжую працювати для громади!", - написав Заремба.

У Солотвинській об'єднаній громаді перемогу здобув свободівець, головний лікар Солотвинської лікарні Манолій Піцуряк, який отримав близько 60% підтримки. Також депутатів від "Свободи" буде найбільше у Солотвинській раді.

У Дзвиняцькій ОТГ головою громади обрали Ганну Вітюк.

У Старобогородчанській ОТГ більшість мешканців сіл проголосували за Володимира Петришина.  

Нагадаємо, за попередніми даними в Івано-Франківській ОТГ переміг свободівець Руслан Марцінків, в Калуші - свободівець Андрій Найда, в Брошнів-Осадській ОТГ - висуванець "Платформи громад" Назарій Іванів, у Городенківській ОТГ - Богдан Кобилянський.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!