Лавки з переробленого пластику встановлять на Городенківщині


У серпні ГО "Гірський рятувальний центр" почала реалізацію проєкту "Еко-щит Дністра" в рамках своєї програми "Рятувальники для природи".

Минулого тижня на потічку до Дністра з села Копачинці Городенківського району встановили "пастку" для сміття. Також, оглянули приміщення, куди передадуть контейнери та куди незабаром місцеві мешканці зможуть приносити для подальшого перероблення сортовані відходи, пише Бліц-Інфо.

Наступного тижня привезуть інформаційні стенди та лавки для відпочинкової зони. Пластикову основу лавки з перероблених кришок виготовили в Одесі.

Для довідки: Проєкт "Еко-щит Дністра" впроваджується ГО "Гірський рятувальний центр" спільно з ОКП "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича" за Програмою підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізовує Асоціація "Єврорегіон "Карпати - Україна" в рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку» спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями, що фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Програми підтримки регіональної політики.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!