На Долинщині завершили відновлювальні роботи ще на двох об’єктах


У Долинському районі тривають роботи з відновлення об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок повені 13-23 червня цього року.
До плану першочергових заходів щодо ліквідації наслідків червневої стихії було включено чотири об’єкти соціальної сфери та дев’ять мостів та мостових переходів, йдеться на сайті ІФ ОДА, пише Бліц-Інфо.

Днями завершилися роботи із відновлення моста по вул.Зелена в с.Максимівка та автомобільного моста через р.Тростянчик до об’єктів ФГ «Нива» та житлових будинків в с.Тростянець.

Роботи з відновлення даних споруд є першочерговими, оскільки забезпечують рух транспорту та пішоходів.

Завдяки налагодженій співпраці керівництва райдержадміністрації з представниками Лолинської та Тростянецької сільських рад в стислі терміни вдалося організувати та якісно провести відновлювальні роботи на вищезгаданих об’єктах. Роботи здійснили вчасно та якісно за рахунок коштів резервного фонду Держбюджету.

Загалом вже повністю відновлено 10 з 13 об’єктів, які були внесені до переліку найбільш пошкоджених по Долинському району.

Керівництво обласної та районної державних адміністрацій здійснює постійний контроль за виконанням робіт з відновлення об’єктів,зруйнованих стихією цьогоріч 13-23 червня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!