На Косівщині горіла підстанція


Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

За минулу добу, 19 вересня в області зареєстровано 11 пожеж:

О 07:02 селі Брошнів Осада Рожнятівського району виникла  пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого сміттєзвалища «Полігону грубих побутових відходів Комунального підприємства Брошнів-Осадської ОТГ». Вогнем знищено побутове сміття на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 11:02 в  місті Снятин на вулиці Шевченка виникла пожежа газової труби в приміщенні кухні приватного житлового будинку гр. 1978 р.н. Вогнем пошкоджено газову трубу та плиту на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 14:14 Косівський район смт. Кути. Виникла пожежа трансформаторної підстанції потужністю 63 кВт., належить 44-річному чоловіку. Вогнем пошкоджено підстанцію на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 15:48 в селі Новиця Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 150 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 17:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола (біля стадіону Рух) виникла пожежа побутового сміття, сухого листя на відкритій території на площі 10 м.кв. Вогнем знищено суху траву та листя. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 18:17 в селі Залуква  Галицького району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні приватного житлового будинку гр. 1980 р.н. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 2 м.кв. На пожежі врятовано власника будинку. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем з боку власника. Збитки встановлюються.

- 19.09.2020 о 18.17 Рогатинський р-н с. Черче. Пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 19:05 в Івано-Франківській МР в селі Крихівці виникла пожежа матрацу в закинутій недобудованій будівлі. Власність встановлюється. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитки встановлюються.

О 21:17 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька виникла пожежа побутового сміття на відкритій території в сміттєвому контейнері на площі 1 м.кв. Вогнем знищено побутове сміття та контейнер. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитки встановлюються.

О 22:04  в селі Пійло Калуського району виникла пожежа покрівлі приватного житлового будинку гр. 1949 р.н. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 23:55  в селі Чагрів Рогатинського району виникла пожежа покриття та перекриття літної кухні в приватному господарстві гр. 1954 р.н. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 35 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки. Збитки встановлюються.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!