На Прикарпатті розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція


Протягом 6-7 червня у м.Яремче (БВ

Організаторами комунікативного заходу є Національне агентство України з питань державної служби, Європейська дипломатична служба та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.
      На конференції планується обговорити проблеми розвитку публічного адміністрування та державної служби в контексті європейської інтеграції, співпраці держави й громадянського суспільства в країнах "Східного партнерства", формування лідерського потенціалу державних службовців, засади державної кадрової політики країн ЄС та "Східного партнерства", транскордонне співробітництво України.
      У конференції братимуть участь Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, працівники Представництва Європейського Союзу та представники Офісу зв’язку НАТО в Україні.
      До участі в конференції подали матеріали вчені Національної академії державного управління при Президентові України й провідних вітчизняних вищих навчальних закладів. Серед закордонних учасників – представники Вищої Школи Інформатики та управління в Жешуві (Польща) та університетів країн "Східного партнерства".