Найпопулярніші у світі іграшки у Торговому центрі “Центральний”


У самісінькому серці Івано-Франківська розташований магазин дитячих іграшок. Він знаходиться у Торговому центрі “Центральний” на вулиці Дністровська, 5.

Про це йдеться на сайті Центрального ринку. У магазині є великий вибір іграшок для Ваших діток. Тут продаються популярні моделі іграшок світових виробників.Ігрові бокси-сюрпризи “Lol Surprise” для дівчаток та хлопчиків. Особливість цих іграшок в тому, що вони проявляють свої властивості лише під дією рідини. Щоб дізнатися, на що здатна ваша модель, потрібно напоїти її водою або занурювати в невелику ванну. Щоб дістатись до ляльки у коробці, дитині потрібно виконати різні цікаві завдання.

Популярні дзиґи “Beyblade” дозволяють влаштовувати справжні бої з іншими іграшками такої конструкції. Переможцем буде той, чия іграшка не вийшла з поля гри, залишилася в русі й не розлетілася.

Лего “Minecraft” був створений на базі відомої комп’ютерної гри.

Компанія LEGO, не відходячи від цієї концепції, випустила набори і героїв, які в точності відповідають їх віртуальним прототипам.

Іграшки серії “Робокар Полі” зроблені на основі героїв мультика - машин-трансформерів, які рятують світ.

Ляльки “Barbie” та героїні мультиків продають у різних наборах: з одягом, каретами, поні та іншими аксесуарами.

Ляльки-пупси “Baby Born” - це одні з найпопулярніших у світі іграшок. Це іграшка у вигляді немовля, яка може плакати, їсти та пити.

У магазині також продаються різні розвиваючі настільні ігри: “Монополія”, “Твістер”, шахи, лото та інші.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!