Після піврічної паузи: Urban Space 100 знову роздаватиме ґранти на соціальні проєкти


Прийом заявок триватиме з 15-го вересня до 15-го жовтня. Головна умова - проєкт має бути орієнтованим на розвиток Івано-Франківська.

“Велике повернення ґрантової програми Urban Space 100!” – так звучить слоган осіннього ґрантового сезону в цьому році. Адже після довгої карантинної паузи ресторан готовий знову виділяти кошти на нові соціальні проєкти. 

“Безумовно, ми з нетерпінням чекаємо нових аплікантів, які разом з лицарями-джедаями будуть рятувати Івано-Франківськ від темряви бездіяльності, яка поглинула місто через карантин та злий вірус COVID-19. Щось нагадує?

Все вірно. Цей сезон особливий тим, що зроблений у стилі серії фільмів “Зоряні Війни”, що легко можна прослідкувати з візуальних промо-матеріалів та текстової подачі у соц. мережах. Для нас, після цієї тривалої паузи, уся ґрантова програма і цей сезон загалом, асоціюються з великою боротьбою темряви та світла, бо кожного сезону під час карантину ресторан Urban Space 100 боровся за те, щоб мати можливість знову роздавати кошти на громадські ініціативи”* – розповідає Аліна Корнутій, ґрантовий менеджер Urbna Space 100.

Нагадаємо, що ґрантовий фонд Urban Space 100 формується з 80% чистого прибутку закладу, з якого вже впродовж 5-ти років щоквартально виділяються кошти на підтримку місцевих ініціатив. За цей час громадським рестораном підтримано 113 проєктів на суму близько 3 мільйони гривень. Хто стане 114-им? 

Запрошують усіх охочих подавати проєкти на конкурс та робити свій внесок в цю “боротьбу”. Слідкуйте за новинами на сторінці у facebook.

Проєкти, що подаються на конкурс, мають бути некомерційними, приносити користь місту та реалізовуватися в  Івано-Франківську. Сума ґранта і тематика — необмежені.

Як взяти участь у конкурсі?

  1. Зайти на сайт ресторану та ознайомитися з умовами програми.
  2. Завантажити ґрантову заявку та заповнити її.
  3. Зняти коротке відео (до 1 хвилини) про свій проєкт.
  4. Відправити заявку та відео одному зі співзасновників громадського ресторану Urban Space 100 через e-mail або Facebook (перелік засновників є на сайті).
  5. У випадку, якщо не отримали відповіді від одного співзасновника, —  надіслати заявку та відео іншому співзасновнику.

Деталізована відео-інструкція тут.

Нагадаємо, що громадський ресторан Urban Space 100 засновано у 2014 році платформою “Тепле Місто” та є прикладом соціального підприємництва в Івано-Франківську. 

Найбільш відомі підтримані проєкти — День вуличної музики, Design Village, Eco City, радіомарафон “Нуяктобісказати”, реставрація старовинних дверей і вивісок у середмісті. «Найдорожчий» підтриманий проєкт — «Мотузковий парк для дітей з тяжкими порушеннями мовлення та аутизмом» на суму 72 200 грн. 

*Стосовно креативної концепції осіннього сезону – всі авторські права збережено.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!