Пора об'єднуватися: Марцінків розповів, кого бере у заступники


Міський голова Івано-Франківської ОТГ Руслан Марцінків назвав претендентів на посади своїх заступників. У списку - кандидати з різних політичних сил.

Як відомо, перша сесія міської ради має відбутися 26 листопада. Серед іншого, депутати мають призначити заступників міському голові. Руслан Марцінків у мережі розповів, кого планує пропонувати на ці посади, пише Бліц-Інфо.

"Буду пропонувати сесії міської ради призначити: Заступником міського голови з питань медицини, соціального захисту, розвитку спорту та молоді - Олександр Левицький ("Батьківщина"). Заступником міського голови з проєктів та інвестицій стане Петро Шкутяк. ("Європейська солідарність"). Головою земельної комісії, будівництва та приватизації буду пропонувати Руслана Терешка (Батьківщина). Чому так? Пояснюю, особливо щодо Петра, важкі часи настали, треба об’єднуватись! Роботи вистачить всім! Вітаю в команді! Про решта кадрових призначень напишу з понеділка!", - зауважив Руслан Марцінків.

Як відомо, раніше Руслан Марцінків розповів, що бере на посаду заступника з питань ОТГ ексголову ОДА Віталія Федоріва. Ще одним заступником стане комунальник Михайло Смушак. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!