Марцінків пообіцяв, що медики після зупинки транспорту зможуть доїхати до лікарень


Сьогодні, 18 березня, в Івано-Франківську засідала комісія з надзвичайних ситуацій.

Першочергове питання - це транспортні перевезення, адже необхідність в сполученні все одно залишається. Міський голова Руслан Марцінків запропонував, аби сьогодні з 12.00 зупинити тролейбус №4 з Ямниці й до Ямниці, о 24.00 - весь комунальний та приватний транспорт, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Попри те, що вчора було прийняти рішення про посилення карантину не всі підприємці та мешканці міста серйозно поставились до цієї проблеми. Не всі магазини виконують це рішення, а обмеження руху комунального та приватного транспорту зможе частково унеможливити ті контакти між мешканцями",- пояснює мер.

Зокрема, Марцінків звернуся до керівників установ та підприємств з проханням забезпечити доїзд працівників на роботу. А «Електроавтотранс» попросив забезпечити транспортом медиків і працівників аварійних служб, аби ті могли потрапити на роботу. У свою чергу, директор комунального підприємства Віталій Голутяк зазначив, що вони готові допомогти.

Нагадаємо, з 17 березня в Івано-Франківську закрили всі заклади, окрім продуктових, аптек та заправок. Заборонено збиратися у групи/колективи понад 10 осіб. Обмежувальні заходи ввели у всіх поліклініках івано-Франківська. Також призупинив роботу басейн та жіноча консультація. А центри обслуговування клієнтів ПАТ «Івано-Франківськгаз» перейшли в онлайн-режим. Більше у - Прикарпаття на карантині.

 До теми: Як прикарпатські депутати голосували за "коронавірусні" закони

Івано-Франківщина отримає швидкі тести для виявлення коронавірусу

Прикарпатців можуть оштрафувати за чутки про коронавірус

У Франківську штрафуватимуть підприємців, які не закрились на карантин

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: