Прикарпатські енергетики біжать з благодійною метою


«Прикарпаттяобленерго» долучилося до ініціативи партнера компанії Платформи «Тепле місто» спільно з фандрейзинговою програмою для бігунів «KIND Challenge: Стань добрим бігуном!», які розпочинають збір коштів з бігунами цілого міста.

11 жовтня понад півсотні працівників АТ «Прикарпаттяобленерго» візьмуть участь у Ivano-Frankivsk half Marathon заради популяризації мети ініціативи – встановлення фонтанчиків для пиття в Івано-Франківську.

«Енергетики беруть участь у півмарафоні уже сьомий рік поспіль, але цьогоріч наш ентузіазм підкріплений корисною для міста ціллю, - каже Голова Профкому обленерго Ольга Тишко. – Після мотиваційної онлайн-зустрічі з співорганізатором Ivano-Frankivsk half Marathon Ігорем Крицаком, натхненні його розповідями про благодійні забіги та збір коштів, наважились на сміливу мету – за 30 днів зібрати загалом 60 тисяч гривень на встановлення фонтанчиків для пиття у місті».

Енергетики зареєстровані двома групами, «Енергокоманда Благодійники» (забіг на 2 км) та «Енергокоманда Далекобійники» (забіг на понад 5 км), кожна з яких повинна зібрати по 30 тисяч гривень. Якщо енергетикам вдасться досягнути мети, в Івано-Франківську встановлять два безконтактні фонтанчики для пиття, які не лише будуть у вільному доступі для мешканців та гостей міста, а й пристосовані для використання людьми з інвалідністю. Також, фонтанчики будуть «pet-friendly» - у мисочках, прилаштованих до них матимуть змогу втамувати спрагу домашні та бездомні тварини. Фонтанчики будуть встановлені на основних бігових та пішохідних локаціях міста.

Допомогти енергетикам зібрати необхідну кількість коштів можна перерахувавши будь-яку доступну суму на рахунки за посиланнями:

Енергокоманда Благодійники: https://kindchallenge.net/user/5f5b56547ce3970007beeb14

Енергокоманда Далекобійники: https://kindchallenge.net/user/5f5c864e3da69700074ce747

Долучайтеся! Кожен надісланий платіж – це крок до того, щоб допомогти Івано-Франківську стати ще комфортнішим, ще привабливішим, ще спортивнішим.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!