Прикарпатців кличуть на службу в "десятку"


Прикарпатці найчастіше обирають службу в легендарній коломийській "десятці".

Підрозділи вищезазначеної бригади розташовуються в Івано-Франківській та Чернівецькій областях, бригада створена у 2015 році вже має славетну історію успіхів та перемог. "Десятка" є молодою бригадою, яка завдяки новому підходу та молодим вмотивованим командирам та злагодженій команді є унікальним військовим колективом. Про це йдеться на сторінці Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

Фінансове забезпечення в бригаді на 23% вище, ніж в інших частинах. При укладанні першого контракту виплачується винагорода від16800 до 21000 грн. залежно від звання. Відпустка для військовослужбовців становить від 30 до 45 днів та супроводжується виплатою на оздоровлення в розмірі місячного заробітку.

Бригада пропонує, для прикладу, посади водіїв, навідників, номери обслуги, мадиків (сан.інструктор), зв'язківці та багато інших. В бригаді також наявні вакантні небойові посади.
Кандидати вибувають до навчального центру для проходження необхідної підготовки тривалістю від 1 до 4 місяців, а вже згодом до військової частини. Під час навчання в центрі є можливість опанувати новий військовий фах, а також отримати водійське посвідчення.

Важливо знати, що під час служби за військовослужбовцем зберігається попереднє робоче місце та середньомісячна зарплата.

Дізнатись про всі вакансії можна в комісаріатах області під час спілкування безпосередньо з представниками військових частинах.
Телефонуйте: 0660055799 / 0680055799 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!