Прикарпатців просять допомогти придбати обладнання для недоношених діток


Медики обласного перинатального центру оголосили про збір коштів для придбння необхідного обладнання для порятунку передчасно народжених діток.

Проблема недоношених дітей є медико-соціальною. За статистикою, передчасні пологи є причиною майже половини всіх випадків смерті новонароджених дітей в світі. Щорічно на планеті близько 15 мільйонів дітей народжуються недоношеними, в середньому це кожна 10-та дитина з народжуваних. Більше як один мільйон з цих дітей помирають невдовзі після народження. Тому медики та громадськість об’єднують свої зусилля заради збереження життя і здоров’я таких дітей. 

Зокрема, неонатологи Івано-Франківського обласного перинатального центру оголосили збір коштів для придбання необхідного обладнання для поспішайок.

"Ідея запровадження Дня передчасно народженої дитини полягає у можливості публічно і широко заявити про наявну проблему в суспільстві, про необхідність вирішення нагальних завдань, з якими стикаються лікарі та сім’ї з недоношеними дітьми, допомогти знайти їм підтримку і розуміння. Адже недоношеність – проблема, з якою сім’ї та суспільство стикаються незалежно від добробуту і рівня розвитку", - кажуть лікарі. 

Реквізити для допомоги:

Код ЄРДПОУ 24687786

ІПН 246877809154 Р/р UA 743366770000026005052559196 АТ " ПриватБанк"МФО 336677

Призначення платежу обов'язково вказати "Допоможи передчасно народженій дитині".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!