У франківському апеляційному суді - ще два випадки Covid-19


В Івано-Франківському апеляційному суді повідомили про підтвердження чергових двох випадків інфікування COVID-19 працівників суду.

Івано-Франківський апеляційний суд працює за звичним графіком, адже ні в умовах пандемії, ні воєнного чи надзвичайного стану робота суду не може бути припинена.

Від початку карантину в Івано-Франківському апеляційному суді розпорядженням голови суду про профілактичні заходи щодо боротьби з поширенням COVID-19 запроваджено ряд заходів спрямованих на попередження поширення коронавірусної інфекції.

У суді дотримуються всіх карантинних вимог та регулярно проводять дезінфекцію приміщень.

"Просимо відвідувачів суду дотримуватись карантинних обмежень, відвідувати суд тільки у разі нагальної потреби та залишати документи для подачі в канцелярію суду в спеціальній скриньці, яка розташована при вході в приміщення суду. Для того, щоб уникнути затягування судових розглядів кримінальних проваджень,  з метою запобігання захворювання на COVID-19 звертаємо увагу учасників на можливість заявити клопотання про здійснення провадження за їх відсутності відповідно до ст. 406 КПК України. У цьому випадку суд апеляційної інстанції має право ухвалити судове рішення за результатами письмового провадження",- йдеться в повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!