У франківському ТЦК прокоментували події у Крихівцях


В Івано-Франківському центрі комплектування прокоментували події на околиці обласного центру, де ввечері 16 серпня стався конфлікт між працівниками ТЦК та прикарпатцями.

Бліц-Інфо наводить слова центру комплектування без жодних змін.

"Шановні мешканці Івано-Франківської області!

Вкотре наголошуємо на тому, що діяльність Збройних Сил та інших військових формувань України під час дії правового режиму воєнного стану є критично важливою для захисту суверенітету та територіальної цілісності держави.

Проте дати гідну відсіч ворогу, знешкодити його техніку та озброєння, знищити або деморалізувати особовий склад, примусити керівництво держави-агресора до визнання поразки можливо лише шляхом забезпечення високої боєздатності військових частин та підрозділів, особливо тих, які постійно перебувають у вогневому контакті з ворогом.

Тому від повного виконання завдань мобілізації військовозобов’язаних, проведення їх навчання на бойовій техніці за стандартами країн-членів НАТО залежить можливість досягнути переможного завершення війни.

У нас немає інших варіантів. Поразка у війні – це поневолення, це Буча, це Ірпінь, це Охматдит, це свавілля путінських маріонеток, відсутність гідного майбутнього у наступних поколінь українців.

Війна значно ближче, ніж здається на Прикарпатті, де можна вести бізнес, жити повноцінним життям, прогулюватися майже європейськими вулицями, їздити на драйвові відпочинки, і… навіть презирливо ставитися до людей у формі, чинити стосовно них протиправні дії, перешкоджати проведенню заходів мобілізації, пошкоджувати транспортні засоби.

Змушені нагадати невігласам, які збуджені інформаційними вкиданнями ворога, що за перешкоджання проведення заходів з мобілізації людських та транспортних ресурсів передбачено кримінальну відповідальність. А саме за статтею 114-1 Кримінального Кодексу України (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період) та тягнене за собою позбавлення волі строком від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Але головне напевно інше – у переможеній державі доведеться «у єдиному шовіністичному пориві» вітати відправку своїх рідних та близьких нести «русский мир» народам Європи. Тихо плакати за тими, хто «радісно загинув за пуйла» під час м’ясних штурмів європейських столиць.

Тож вихід у всіх нас один – спільними зусиллями воїнів-героїв, волонтерів та доброчинців, єднанням усього Українського народу досягнути перемоги над ворогом!

Слава Україні!

Героям Слава!".

 

Додамо, що за інформацією у місцевих пабліках, ввечері 16 серпня у Крихівцях потрапив в ДТП мікроавтобус ТЦК з військовозобов'язаними чоловіками всередині. Аварію нібито навмисне спровокував один зі знайомих військовозобов'язаного, який у той момент перебував в автівці ТЦК. Повідомляється, що працівники ТЦК відпустили військовозобов'язаних після того, як зібрався натовп. Зауважимо, що наразі вищевказані події не прокоментували у правоохоронних органах.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!