У Франківську горіла недіюча будівля, а у Чернієві - кладовище


За минулу добу вогнеборці ліквідовували 7 пожеж на Прикарпатті. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

О 15.40 годині в місті Івано-Франківськ на вулиці Короля Данила виникла пожежа побутового сміття в одноповерховій недіючій будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18.25 годині, на вулиці Січових Стрільців у Рожнятівському районі виникла пожежа побутового сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19.12 годині в місті Івано-Франківськ, на вулиці Довбуша виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19.43 годині, у селі Княгиничі Рогатинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19.55 годині в селі Довге Калуське Калуського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій
території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20.00 годині у місті Снятин, на вулиці Симоненка виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20.50 годині у селі Черніїв Івано-Франківської області виникла пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого кладовища. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!