В Калуші з понеділка повністю відновлюється рух транспорту


З понедіка, 21 вересня буде відновлено рух міського пасажирського транспорту загального користування, в тому числі «пільгові» рейси, а з 22 вересня  буде відновлено рух автобусів до садово-городніх ділянок.

Про це повідомляє Калуська міська рада, пише Бліц-Інфо.

Перевезення пасажирів буде здійснюватися при умові дотримання обмежувальних заходів передбачених для помаранчевого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641.

Забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску.

Відновлення руху міського пасажирського транспорту зумовлено тим, що  з 00 год. 00 хв. 21 вересня 2020 року місто Калуш віднесено до «помаранчевої зони» рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На підставі рішення виконавчого комітету Калуської міської ради від 18.09.2020 р. «Про призначення тимчасового автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування» з 21 вересня 2020 року на маршрутах курсуватимуть комунальні автобуси, два з яких курсуватимуть по маршруту №6 К «Карпатська кераміка – Лікарня» та по одному на маршруті №3 «Рем – Загір’я» та №8 Б «Карпатська кераміка – Височанка».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!