Будинки, сіно та дровітня горіли на Прикарпатті


Минулої доби вогнеборці ліквідували 8 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 15 грудня о 07:15 в селі Стримба Надвірнянського району виникла пожежа дровітні в приватному господарстві. Врятовано літну кухню. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 11:01 в місті Калуш на вулиці Хіміків виникла пожежа сміття в сміттєбаках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 17:05 в  селі Жураки Богородчанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 17:10 в місті Косів на вулиці Черемшини виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 18:00 в селі Марківка Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 20:39 в селі Вікно Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено кімнату та речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано власника будинку.  Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:14 в селі Чорний Потік Надвірнянського району виникла пожежа оборогу сіна в  приватному господарстві. Вогнем знищено 7 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

 О 04:30 в селі Королівка Тлумацького району виникла пожежа літньої кухні. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!