Четверо "копів" приїхали рятувати жінку, яку "зіграв" папуга Рембо


Поліцейські штату Флорида прибули за викликом сусідів до одного з будинків міста Лейк Уорт Біч, звідки доносився відчайдушний жіночий крик: "Допоможіть! Допоможіть! Випустіть мене!"

Однак професійні навички "копів" в даному випадку не стали в нагоді - крики про допомогу дуже переконливо імітував 40-річний зелений папуга на прізвисько Рембо.

Про цей курйозний інцидент, що відбувся напередодні Нового року в окрузі Палм-Біч, пише в неділю, 5 січня, газета The New York.

Відеоролик, що відобразив прибуття в Лейк Уорт Біч чотирьох правоохоронців і їх зустріч з талановитим представником світу пернатих, викладений на ресурсі ViralHog, а також на сторінці офісу шерифа в соціальній мережі Facebook.

На ролику видно, що господар птаха, ім'я якого преса не оприлюднює, лагодить автомобіль дружини моделі Mini Cooper під крики Рембо: "На допомогу! Хто-небудь, допоможіть мені! Боже мій!" Чоловік, мимоволі став винуватцем події, роз'яснив поліцейським, що їх викликали сусіди, які не знайомі з талантом Рембо.