Чому жителі 85-го округу не довіряють старим політикам?


За даними останнього соціологічного опитування, яке провела компанія «Соціоінформ» на території 85-го округу, серед жителів високі показники недовіри мають старі представники влади. Віктору Шевченку не довіряють 40% мешканців, Ігорю Насалику – 55%.

Такий високий антирейтинг для цих політиків вочевидь пов’язаний з їхньою бездіяльністю на території 85-го округу та неуваги до потреб мешканців.

Зокрема, діючому депутату Віктору Шевченко не вдалося вирішити низку актуальних проблем районів. Серед них поганий стан доріг і сполучення між населеними пунктами, відсутність роботи та бідність, а також критичний стан екології, неякісне медичне обслуговування.

«У Калуському та у Рогатинському районах найчастіше місцеві скаржаться на погані дороги. Окрім того, у Рогатинському районі найгірша економічна ситуація – мешканці вказують на низький рівень зарплат, відсутність роботи та бідність», – зазначено у звіті соціологічного центру.

Соціологи повідомляють, що половина опитаних відзначили, що хотіли б бачити обраним до Верховної Ради України від 85-го округу нове обличчя.

Соціологічне дослідження проводили у другій половині червня на території м. Калуша, а також Калуського, Рогатинського та Галицького району. Участь у ньому взяли участь респонденти віком від 18 років.