Дитячі велоперегони, пікнік та парад візочків: Що цікавого цього тижня у Франківську


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня — з 27 травня до 2 червня.

У середу, 29 травня, о 19:00 в Urban Space 100 команда організаторів TEDxIvanoFrankivsk зустрінеться з франківцями, щоб розповісти про найсокровенніше - невдачі та веселі історії. Вхід вільний.

Читайте також: Спікер TEDх Наталка Найда: Я створюю роботу, якої мені не давав ринок

"Ви зможете поспілкуватися з: ліцензіаткою TEDxIvanoFrankivsk Christina Vintoniv, проектним менеджером та координатором команди Михайло Джогола, координаторкою волонтерів Anastasia Gurmak, технічним координатором Олег Регуш (Oleh Rehush), менеджеркою з комунікацій Lena Bas та іншими членами команди",- йдетья в дописі.

Світлина від TEDxIvanoFrankivsk.

У четвер, 30 червня, у Івано-Франківську вже вкотре відбудеться улюблене свято малюків та їхніх батьків – «Парад візочків».

Головна подія свята – визначення найкращого дитячого візочка. Журі оцінюватимуть креативність та творчий підхід при його оформленні. Переможці отримають цінні подарунки. Взяти участь у цьому конкурсі зможуть всі охочі. 

Також на учасників та глядачів чекають різноманітні конкурси та розваги.
Початок заходу об 17.00 на Вічевому майдані.

Світлина від Телерадіокомпанія

У суботу, 1 червня о 10:00 в міському парку імені Тараса Шевчена відбудуться щорічні велоперегони та міський пікнік до Дня захисту дітей від "Дрібноти".

Що буде?

  • велоперегони для дітей від 3-х до 14-ти років;
  • окремі заїзди для самокатів і біговелів;
  • розвивальні локації цілий день;
  • фудкорт та лаунж зона;
  • особливість цього року — Дитячий маркет: можливість для дітей підзаробити грошенят, відкривши власну крамничку на Дрібноті: продавати щось (наприклад: випічку, лимонад, хендмейд) чи надавати послуги (минулого року було біо-тату).

Велоперегони — це 14 вікових категорій та 14 заїздів відповідно. Окремі заїзди на біговелах, триколісних велосипедах, двоколісних велосипедах та самокатах. Вік учасників: 3-14 років. В одному заїзді мінімум 3 дитини, максимум 10. Попередньо заплановані такі категорії: 3-4 роки, 4-5 років, 5-6 років, 6-7 років, 7-8 років, 8-9 років, 9-10 років, 10-11 років, 11-12 років, 12-14 років.

Світлина від Дрібнота.

У неділю, 2 червня, об 11:00 розпочнеться День сім'ї на Промприладі.

Батьки та діти мають чудову можливість провести весь день на одній з найкреативніших та найсучасніших локації Івано-Франківська - Промприладі. 

"Індивіуальні програми, майстер класи, панельні дискусії, розваги, корисні поради - це все для Вас БЕЗКОШТОВНО!",- пишуть організатори.

Світлина від Нове життя в нових умовах.