Екологічна комісія облради


8 лютого о 13-00 год., каб. 500 відбудеться постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування

1. Про проект рішення обласної ради “Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації.
Доповідає: Марія Савка

2. Про проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік”.
Доповідає: Жанна Табанець

3. Про проект рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік”.
Доповідає: Жанна Табанець

4. Про проект рішення обласної ради “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році”.
Доповідає: Андрій Пліхтяк

5. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) шляхом продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами” (згідно з додатком).
Доповідає: Андрій Пліхтяк

6. Про проект рішення обласної ради “Про надання приватному підприємству “Дажбог” гірничого відводу для розробки Кунисівського родовища суглинків”.
Доповідає: Андрій Пліхтяк

7. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання державному підприємству спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” у користування ділянки надр”.
Доповідає: Андрій Пліхтяк

Різне. Розгляд листів та звернень.