Фракційні лазери для омолодження шкіри


Лазерні апарати давно і з великим успіхом застосовуються в медицині і косметології. Сучасні послуги косметичних клінік не можуть обійтися без подібного роду обладнання, так як багато процедур і одержані ефекти можливі тільки після впливу лазера.

Статус будь якої клініки підвищується якщо в наявності є таке обладнання. Придбати його можна у http://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/lazernaya-shlifovka-kozhi/

Принцип дії

Вплив фракційного лазера в косметології полягає в тому, що апарат обробляє не всю поверхню шкіри, а тільки певну ділянку, залишаючи інше недоторканим. Однак завдяки точному позиціонуванню променя на найбільш проблемних ділянках, сусідні ділянки також схильні до позитивних змін. Лазер, завдяки розігріву шкіри високими температурами, проробляє отвори в шкірних тканинах і як би випаровує старий епітелій. Процес вироблення нових клітин прискорюється, тканину швидше відновлюється і набуває природний колір, блиск, пружність.

Так як дії піддаються мікроскопічні ділянки шкіри і вони не утворюють суцільного ареалу, то процес загоєння йде дуже швидко. Такий делікатний підхід дозволяє з успіхом і без ускладнень обробляти найбільш вразливі і ніжні ділянки шкірного покриву, в тому числі обличчя, або інтимні області.

Для косметології особи - це найнеобхідніший апарат. Процес омолодження шкіри з ним простий, швидкий, не вимагає особливої ​​підготовки пацієнтів, і найголовніше - безпечний. Після застосування лазера, єдиним свідченням процедури буде почервоніння шкіри, яке проходить протягом тижня. Ніяких лікарень, ніяких побічних ефектів, ніяких проблем з регенерацією шкіри. Навпаки, після шліфування шкіри вуглекислим лазером, процес відновлення покривних тканин прискорюється завдяки підвищеному виробленню колагену.

Галузі застосування

Вуглекислий лазер можна застосовувати для наступних процедур:

  • омолодження шкіри обличчя, шиї, рук, а також інших ділянок тіла, аж до інтимних місць;

  • підвищення еластичності шкіри і видалення зморшок;

  • видалення пігментних плям;

  • обробки рубців і шрамів, аж до їх повного відомості;

  • видалення гнійників і обробка порожнин;

  • розрізів шкіри;

  • видалення доброякісних шкірних утворень;

  • корекція статевих органів при вікових змінах;

  • покращення статевого життя шляхом усунення проблем зовнішніх органів, ліквідації хворобливих відчуттів.

Як видно зі списку, область застосування апарату не обмежена косметологічних кабінетом, а й зачіпає сферу медицини. Тому для роботи з фракційним лазером потрібна кваліфікація лікаря. Не потрібно також забувати, що вплив лазера на шкіру це серйозна медична процедура. Потрібно виконувати вказівки лікарів-косметологів по догляду за шкірою після процесу шліфування.

Крім того, існують протипоказання для певних груп осіб, яким не рекомендується проводити процедуру. Серед них:

  • неповнолітні;

  • хворі на псоріаз та різні шкірні інфекції;

  • люди з онкологічними захворюваннями та хворобами крові;

  • особам зі схильністю до утворення келоїдних рубців.

Вуглекислий фракційний лазер зарекомендував себе як незамінне обладнання для косметологічних клінік і кабінетів. Він відрізняється від інших типів лазерів найбільш делікатним поводженням з шкірою і найбільш глибокою дією.