Франківці скаржаться на котли Монастиря Святого Йосифа, які забруднюють повітря


На викиди з димоходів монастиря у соцмережах скаржаться мешканці будинку на вулиці Івасюка, 46, що знаходиться по сусідству з храмом Святого Йосифа.

Олександр Качапчук живе на восьмому поверсі цього будинку. Скаржиться, що горілий запах відчутно зранку та увечері, коли обігрівають монастир. Чоловік розповідає, що така проблема триває вже третій рік, йдеться в сюжеті UA: КАРПАТИ.

«Зрозуміло, чим вони палять, тому що дим може бути білий, чорний, сірий. Вітер розганяє цей дим на навколишні будинки. Дуже відчувається запах», – розповідає Олександр.

Будинок на вулиці Івасюка, 46 збудований літерою «Г», тому, за словами Качапчука, дим затримується у дворі будинку.

«Сьогодні зранку мій син прокинувся і сказав: “Тату, що це за запах? Якимось горілим пахне”. І це від того, що я відкрив на декілька секунд балкон», – розповідає Олександр.

Розповідпє також про викиди мешканка будинку Людмила Безусова-Попович. Жінка каже, що неодноразово ходила скаржитися до храму.

«Ми чуємо, коли палять дрова, а коли палять відходи. Тому що запах плавленого пластику, якоїсь смоли реально душить. Крім кашлю, печуть очі, – зазначає жінка. 

Більше у сюжеті:

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!