Франківці зможуть отримувати посвідчення водія і реєструвати транспортні засоби в ЦНАП


Сьогодні, 26 квітня, відбулось підписання угоди між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та Регіональним сервісним центром МВС в Івано-Франківській області щодо співробітництва у сфері надання адміністративних послуг.

Угода дозволить розпочати процес надання адміністративних послуг з оформлення та видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів через ЦНАП Івано-Франківська, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що ряд послуг у ЦНАП суттєво зменшить чергу.

"Тішимось, що ще одна послуга буде в ЦНАП. Ми до цього йшли певний час і  для нас важливо, що ми зможемо видавати посвідчення водія та реєстрацію транспортного засобу. Ці послуги зменшать кількість черг та навантажень. Сподіваються потік послуг буде збільшуватися",- зауважує мер.

У свою чергу начальник Центру надання адміністративних послуг Богдан Питель додав, що дані послуги запрацюють згодом.

"Про початок видачі посвідчення водія і реєстрації на транспортні засоби повідомимо згодом. На прийом можна буде зареєструватись на сайті. Варто додати, що людина, при подачі документів, не буде звертатись в регіональний сервісний центр. Працівник на місці буде видавати документи. Тобто людина в один візит зможе отримати посвідчення водія і документ про реєстрацію транспортного засобу",- наголосив Питель.