Франківців кличуть на тренінг для молоді і поліції "Дії заради рівності"


Громадські організації “Молода Просвіта Прикарпаття” та Центр “Соціальна Дія” оголошують набір учасників/ць дводенного тренінгу на тему “Дії заради рівності”, що запланований на 12 і 13 травня.

Тривалість тренінгу щодня з 10 до 17 год. Захід відбуватиметься у місті Івано-Франківськ.

Метою тренінгу є розвиток навичок для створення і втілення соціальних проектів, налагодження тривалої співпраці між молоддю та поліцією, а також розробка спільних дій для протидії дискримінації та цькуванню в молодіжному середовищі.

Група з 20 осіб працюватиме протягом двох днів з експерткою Центру “Соціальна Дія” Оленою Бондаренко. До участі запрошуються Молодіжні радники поліцейських, які функціонують при коледжах і училищах в Івано-Франківську, молоді люди, які би хотіли доєднатися чи створити нові неформальні офіси Молодіжних радників поліцейських при навчальних закладах, інші молоді люди у віці від 15 до 25 років, а також предаставники/ці поліції, зокрема патрульні, дільничні поліцейські, працівники/ці ювенальної превенції.

Очікувано, що після участі у тренінгу, буде напрацьовано проект, який передбачатиме спільні заходи молоді та поліції, і буде реалізований ними в Івано-Франківській області. Організатори покривають витрати на харчування (ранкова та вечірня каво- перерви, обід), проїзд автобусом чи поїздом у межах Івано-Франківської області, забезпечують роздатковими матеріалами.

Для участі у заході до 7 травня включно потрібно заповнити он-лайн анкету. Оцінка анкет відбуватиметься на основі мотивації. Результати відбору буде повідомлено до кінця робочого дня 8 травня. Кількість місць обмежена. Відібраним учасникам буде надіслано інформацію про місце зустрічі та програму заходу.

За більш детальною інформацією можна звертатися на електронну адресу molodaprosvita.if@gmail.com або за номером телефону (050) 6787602.