Франківські дороги таки ремонтуватимуть


Про погані дороги в місті не говорить хіба що лінивий. А про те, чи будуть їх лагодити і коли – дізнавалися в міськвиконкомі.

Днями на сайті міського виконавчого комітету Івано-Франківська з’явилася новина про завершення робіт по влаштуванню верхнього шару дорожнього полотна на вулиці Пн. Бульвар, а саме на ділянці від вулиці Довгої до Галицької.

А от чи продовжуватимуться ремонтні роботи в інших куточках міста кореспондент «Бліц-Інфо» поцікавився в директора Департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, Михайла Смушака.

«Нині складений графік проведення капітальних ремонтів вулиць, - зазначає в розмові Михайло Володимирович. – На черзі – ремонт перехрестя на вулиці Автоливмашівській. Там дуже погана дорожнє полотно, тому в першу чергу роботи проводитимуться саме в цьому місці. Наступною стане вулиця Української Дивізії, ремонт якої розпочався ще минулого року, а цього року плануємо його завершити. А після цього вже будемо діяти з огляду на ситуацію. В першу чергу, розраховувати, наскільки вистачить фінансування, щоб продовжити лагодити вулиці міста».