Франківський "підприємець" три дні ховався від Муніципальної інспекції


На щотижневій оперативній нараді у міського голови керівник Муніципальної інспекції з благоустрою Мирослав Федорків повідомив про неприємний інцидент, свідком якого став в центрі Івано-Франківська.

У неділю на площі Міцкевича, біля пам’ятника пластунам, школяр на веломобілі переїхав дворічну дитину, пише прес-служба інспекції.

Маленька постраждала перебувала у шоковому стані, у неї були садна і забої. На місце викликали швидку і поліцію. Дочекалися й власника веломобілів. Як з’ясувалося, він працює нелегально. Підприємець немає жодних дозвільних документів на ведення підприємницької діяльності ні біля Люм’єру, ні в парку. Йому загрожує покарання. Зараз ведеться слідство.

Три дні поспіль Інспекція з благоустрою цілеспрямовано перевіряє традиційні, колись, місця прокату веломобілів. Сьогодні вперше від початку тижня недобросовісному підприємцю вистачило нахабства для того, щоб з'явитися у міському парку ім. Т. Шевченка.

"Один з інспекторів Сектору нагляду невідкладно відреагував, та з виїздом на місце склав протокол на шахрая, після чого зобов'язав згорнути діяльність. Наразі, недопущення незаконної діяльності з прокатом веломобілів є однією з пріоритетних задач в роботі нашої інспекції, оскільки це питання безпеки та здоров'я дітей", - зауважують у Муніципальній інспекції з блаоустрою.