Готельєр Бойко передумав судитися з активістом через допис у Фейсбуці


Сьогодні, 31 січня в Івано-Франківському міському суді мали розглядати справу готельєра Мирослава Бойко до Олега Наворенського.

Через допис у фейсбуці про незаконність добудови готелю «Дністер» Мирослав Бойко подав на активіста до суду. Мовляв, своїм дописом франківець образив його честь, гідність та ділову репутацію. Свої страждання оцінив у 200 тисяч гривень моральної компенсанції.

Та схоже в останній момент Бойко передумав, адже до суду не прийшов, а подав у канцелярію заяву, аби залишити справу без розгляду.

Повернувшись з нарадчої кімнати суддя Олег Шалотайло погодив клопотання та постановив залишити заяву без розгляду.

Нагадаємо, на початку червня 2016 року перед готелем “Дністер” почали встановлювати риштування. Спочатку власник готелю "Дністер" Мирослав Бойко запевняв, що йдеться тільки про відновлення історичного вигляду будинку і вежі. Та пізніше управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету міської ради виявили виконання робіт з реконструкції даху будівлі без відповідних документів. Тоді було видано припис про зупинення робіт з реставрації будинку № 12 на вул. С. Стрільців. Втім, пізніше роботи продовжили.

До теми: Вежа, відновлення фасаду і чотири зірки: Що чекає на готель "Дністер" після ремонту

В мережі показали, як може виглядати готель Дністер після скандальної "реконструкції"

Ремонт чи все таки добудова? Франківці знову б'ють на сполох через готель "Дністер"

На верхівці франківського готелю “Дністер” добудували вежу

На готелі "Дністер" почали зводити вежу з годинником

Як дешева ялинкова верхівка: Франківець виклав світлини годинникової вежі на "Дністрі"