Івано-Франківська філія Суспільного отримали логотип


Під час зустрічі з менеджерами і продюсерами філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", яка відбулася 16 лютого, голова правління Зураб Аласанія оголосив про присвоєння двом філіям своєрідного знаку якості Суспільного – логотипу UA:. Відтепер Івано-Франківська філія отримала назву UA: КАРПАТИ, а Рівненська – UA: РІВНЕ.

"Отже до UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ, UA: СУМИ додаються UA: РІВНЕ, UA: КАРПАТИ (Івано-Франківськ). Саме ці дві філії системно показують відповідність стандартам журналістики у своїй роботі і отримали право використовувати графічне зображення "UA" у своєму логотипі", – сказав Микола Чернотицький, член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Рішення про присвоєння нових назв цим двом філіям ґрунтується на результатах моніторингу ефірів регіональних мовників , йдеться на сайті Суспільного. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного та за технічною якістю ефірів. Рівненська та Івано-Франківська філії показали найкращі результати і були відзначені як такі, що відповідають стандартам якості Суспільного.

"Це велика заслуга всією команди. У нас працює прекрасна команда новинників, суспільно-політичного мовлення, "Теми дня" і "Доброго ранку", це заслуга "Рівне.FM". Це значить, що у нас є Команда. Дякую усім!" – поділилася враженнями продюсерка Рівненської філії Інна Білецька.

За словами продюсерки Івано-Франківської філії Галини Держипільської, для ТРК "Карпати" відповідати цим стандартам, можливо, буде трохи легше: 

"Ми – молода компанія, телеканалу "Карпати" лише 3 роки. Тому у нас не було такого "спадку" джинси і токсичного контенту з минулих часів. Однак ми маємо власні труднощі: зараз маємо лише цифрову трансляцію, що обмежує нашу аудиторію. Тож ця відзнака дуже важлива для усього колективу – це підтвердження, що ми йдемо у правильному напрямку, це дуже велика мотивація для подальшого розвитку і покращення".

Нагадаємо, 16 та 17 лютого відбулися координаційні робочі зустрічі в Києві з менеджерами і продюсерами з усіх регіонів. У них взяли учать і новообрані у додатковому конкурсі менеджери і продюсери, і уже чинні керівники філій.