Івано-Франківське КП «Електроавтотранс» приховує суми компенсацій за перевезення пільговиків


Щороку держава виділяє державним підприємствам кошти на компенсацію за перевезення пільгових категорій населення, які ділить міська рада.

Про це у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» повідомив головний спеціаліст відділу транспорту та телекомунікації Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Чих.

«В Івано-Франківську це, зокрема, комунальне підприємство «Електроавтотранс», що здійснює перевезення за дев’ятьма тролейбусними маршрутами та одним автобусним. Вони перевозять пільговиків без обмежень цілий день, тому щороку отримують грошову компенсацію», - зауважує Володимир Чих.

Суму виплат пан Володимир не назвав, пояснивши, що не володіє цією інформацією. Та порадив звернутись до КП «Електроавтотранс».

Натомість директор комунального підприємства Леонід Яковець суму компенсації, яку підпорядковане ним підприємство отримало цьогоріч з державного бюджету не озвучив. Пояснив, що «не знає».

Така ж відповідь була на запитання щодо минулорічних компенсацій. Що ж насправді: "комунальник" просто не хоче озвучувати цифри, чи просто не компетентний?

Кореспондент "Бліц-Інфо" прикладе усіх зусиль, аби оприлюднити приховані цифри субвенції.