Івано-Франківські правоохоронці затримали грабіжника та двох розбійників


Спокій жителів міста було збережено завдяки оперативному реагуванню працівників патрульно-постової служби на звернення постраждалих від нападів зловмисників громадян.

Так, о 3:30 год по вулиці Гнатюка до міліціонерів звернувся 20-річний хлопець. Він повідомив, що щойно на нього здійснили напад двоє невідомих осіб: розбійники, схопивши молодого чоловіка, приклали до його шиї ножа та вимагали віддати їм цінне майно. Відтак, зловмисникам вдалося відібрати у студента дороговартісний мобільний телефон.

Міліцейський патруль одразу ж розпочав об’їзд території району у пошуках розбійників. Довго шукати не довелося, потерпілий упізнав своїх нападників в обличчях двох громадян, які виходили із ломбарду на одній із вулиць міста. Там вони вже встигли здати викрадений телефон, отримавши грошову винагороду. Зловмисників одразу ж затримали.

А в той час неспокійно було на Привокзальній площі. Інспектори патрульно-постової служби вчасно відреагували на крики про поміч жінки, яка вибігла з приміщення вокзалу. В протилежному від громадянки напрямку утікав невідомий чоловік. Правоохоронці затримали громадянина. Як виявилось, щойно він пограбував жительку Івано-Франківська, вихопивши з її рук мобільний телефон.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження. Нічним розбійникам загрожує від трьох до семи років ув’язнення. «Вокзальному» ж грабіжникові до чотирьох років тримання під вартою.