Кандидат від Коломиї закликав однодумців підтримати його передвиборчу кампанію гривнею


Кандидат у народні депутати від 88 округу (Коломия, Коломийський і Городенківський райони) Олександр Аронець збирає гроші на заставу і передвиборчу кампанію.

Про це Олександр Аронець написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Іду на вибори! Як ви вже, мабуть, здогадались – іду по 88-му округу. Це рідна мені Коломия, а також Городенка. Але для перемоги (а по моєму округу намір балотуватися має такий собі нардеп Андрій Іванчук, якого називають правою рукою Яценюка), потрібні організаційні та фінансові ресурси. Станом на зараз я ще збираю на заставу. А для того, щоб поборотися за перемогу, потрібно бодай 300-400 тисяч гривень – це на друк поліграфії, пальне, кілька зовнішніх носіїв реклами тощо. Якщо вам небайдужі мої прагнення та ви маєте бажання допомогти, буду дуже вдячний за кожну гривню", - закликає Олександр Аронець.

Що стосується мотивації, чому він вирішив іти на вибори, то кандидат розповідає, що з середини 90-х його мати постійно на заробітках, з 99-го постійно проживає в Італії. Мати неодноразово намагалася вмовити Олександра поїхати з нею, але він завжди їй відповідав: якщо всі виїдуть, то хто будуватиме країну?

"А тепер про те, що, на моє переконання, потрібно зробити, аби розпочати невідворотні позитивні зміни в Україні. Моє бачення: правова держава, де кожен рівний перед законом, де олігархи і дрібний бізнес грають за однаковими правилами, де немає монополій та олігополій – це той шлях, який справді зробить невідворотні зміни і відкриє шлях для України в НАТО та ЄС. Але для цього потрібна команда. Із початку 2000-х постійно буваю в Європі. Без перебільшення – у кожній країні при владі націоналісти та патріоти. Зрештою, кожен проукраїнський, незалежний від олігархів голос у наступному парламенті буде надважливим!", - переконаний Аронець.

Реквізити для підтримки:

Приват-банк
4149439311396976

Монобанк
5375414101744943

До теми: Хто від націоналістів буде йти до парламенту на мажоритарних округах Прикарпаття