Комісія облради


У вівторок, 3 грудня, відбудеться засідання постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (14 год., каб. 500 ОР);
  1. Про обласний бюджет на 2020 рік.

Доповідає:

  1. Про узгодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська.

Доповідає: Андрій Дмитрович Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами).

Доповідає: Іван Іванович Дембич – заступник начальника управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін   до   рішення   обласної   ради     від      09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами).

Доповідає: Василь Федорович Антоняк – заступник начальника управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення

  1. Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.

Доповідає: Віталій Іванович Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна

  1. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

  1. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про припинення (реорганізацію) комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу Калуського протитуберкульозного диспансеру

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського фтизіопульмонологічного диспансеру (стаціонарне відділення №1).

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської районної інфекційної лікарні.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про передачу цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Тисменицької міської ради.

Доповідає: Ірина Василівна Кобельська

  1. Про зміну найменування та затвердження Положення про Коломийський психоневрологічний інтернат в новій редакції.

Доповідає: Володимир Михайлович Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації

  1. Про припинення діяльності Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

  1. Про зміну типу та найменування Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

  1. Про звіт директора автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Руслан Іванович Пилюк – директор автопідприємства обласної ради

  1. Про продовження трудових відносин з директором автопідприємства Івано-Франківської обласної ради Р. Пилюком.

Доповідає: Руслан Іванович Пилюк

  1. Про укладення з Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом договору на безоплатне користування транспортним засобом.

Доповідає: Руслан Іванович Пилюк

  1. Про надання Івано-Франківському обласному телебаченню “Галичина” дозволу на списання майна.

Доповідає: Ігор Богданович Дебенко – генеральний директор обласного телебачення “Галичина”

  1. Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

Доповідає:

  1. Про надання громадській організації “Центр соціальних студій “Інфомісто” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1. Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про укладення з Івано-Франківською обласною організацією Українських Націоналістів в Україні договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про звернення до суду

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про надання фізичній особі-підприємцю Василюк Ірині Степанівні згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про приватизацію нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова фірма “Галіція” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

 

  1. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш