Квитки на матчі Другої ліги відтепер можна купити онлайн


Відтепер квитки на домашні матчі футбольного клубу "Калуш" можна придбати не виходячи з дому.

Онлайн-продаж квитків на домашній матч проти тернопільської "Ниви" вже доступний для всіх охочих. Для того, щоб придбати квиток потрібно перейти на сайт fckalush.2event.com/uk, авторизуватись за допомогою соціальних мереж і оплатити замовлення. Сервіс доступний 24 години на добу, 7 днів на тиждень, передає sport.if.ua.

Як повідомив генеральний директор ФК "Калуш" Юрій Касіянчук, це не остання інновація у клубному менеджменті.

"Футбольний клуб "Калуш" на хвилі всіх популярних тенденцій та новинок. Ми стали одними з перших, хто транслював і домашні, і гостьові поєдинки в прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі клубу. А вже сьогодні ми пропонуємо нашим вболівальникам придбати квитки не виходячи з дому, адже це зручно, практично і вимагає мінімум затрат дорогоцінного часу. Бронювати онлайн просто - потрібно лише перейти на сайт, вибрати потрібну кількість квитків, авторизуватись через соціальні мережі і оплатити замовлення. Загалом процедура купівлі займає не більше однієї (!) хвилини. Навколо дебютних домашніх поєдинків "Калуша" проти "Буковини" та "Минаю" спостерігався шалений ажіотаж і помітно, що калушани скучили за великим футболом. 

Вже незабаром презентуємо оновлений багатофункціональний клубний сайт, який потішить найвибагливіших фанатів футболу. Також працюємо над удосконаленням трансляцій домашніх поєдинків і відкриттям офіційного фан-шопу клубу. Не розкриватиму всіх секретів, але попереду ще багато цікавого", - підсумував Юрій Юрійович.

Нагадаємо, поєдинок футбольного клубу "Калуш" та тернопільської "Ниви" відбудеться у неділю, 5 серпня. Початок матчу о 17:00.