Лекції, тренінги та презентації: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня — з 15 до 21 квітня.

У вівторок, 16 квітня о 18:30 в Promprylad.Renovation відбудеться практика говоріння English для сором'язливих Talk to me.

Практика говоріння ENGLISH для СОРОМ'ЯЗЛИВИХ це зустріч людей, які давно мріють або вивчають англ мову, і не говорять! Ми вирішили організувати тусовку на кшталт американсього Meetup, тобто зустріч за інтересами. Основна мета - створити середовище, де кожен матиме можливість переступити через свою сором'язливість і сказати як мінімум "Hello, how are you?"

Участь у заході безкоштовна, тільки обов'язково потрібно заповнити форму реєстрації 

Світлина від Більше ніж Репетитор.

У середу, 17 квітня о 18:00 розкажуть про створення власного бренду та його просування в Instagram.

"Бренд та його просування" - що це і про що? Брендом можу бути я чи Ви. Або товар. Чи послуга. Чи торгова марка. Чи навіть країна. Але є певні схожі правила з просування будь-якого бренду. Як правильно вести Instagram: як писати пости, які фото повинні бути, де брати натхнення, що писати, як зробити, щоб люди купували... І ще - ми хочемо, щоб ви поділились між собою досвідом - що в вас спрацювало, а що ні, в чому складнощі. Будемо дуже раді почути ваші думки і поради.

Учасники сплачують лише організаційний внесок (кава-брейк, матеріали) - 50 гривень. Потрібна реєстрація. Місце проведення: простір ВДОМА (вул.Галицька, 29, 3 поверх).

Світлина від Дом4824.

Цього ж дня, о 18:00 в громадському ресторані Urban Space 100 пройде лекція “Хороший, поганий, злий, або як дизайн впливає на бізнес”.

На лекції розкажуть про редизайни і нові рекламні стратегії (Розетка, NAMU, BlaBlaCar), визначать що таке емоція в бізнесі та навчать розрізняти, як той чи інший дизайн може впливати на ваш бізнес

Світлина від Urban Space 100.

У четвер, 18 квітня о 18:30 в Книгарні Є відбудеться вечір гуцульського детективу з Марічкою Крижанівською.

«Тіні» Марічки Крижанівської — нове слово в сучасному бурхливому розвитку української жанрової літератури. Фактично, перед нами перший в історії гуцульський детективний роман! Гуцульський — не за поверховим зовнішнім антуражем і не за випадковою пов’язаністю з цією відомою карпатською територією. Ідеться про детектив, занурений у прадавні вірування гуцулів, коли ще люди та духи разом творили гармонію Всесвіту, відтак із документальною точністю перепущений через процес зйомок легендарних «Тіней забутих предків» Сергія Параджанова і доведений до наших часів, коли й відбувається несподівана розв’язка.

Світлина від Книгарня

У п'ятницю, 19 квітня на сцені франківського драмтеатру о 18:00 актори зіграють виставу "Станція, або Розклад бажань на завтра".

Три жінки опиняються на дивній станції, де відбувається щось незвичайне: жодних поїздів, але багато див. Їхні бажання починають здійснюватися, проте невиголошені, а потаємні... Чого хоче жінка? І чи здійснення бажань зробить нас щасливими? Оманливий рай виявляється пасткою, і вибратися з неї майже неможливо... Чи все-таки можливо.

Світлина від Франківський драмтеатр.

У суботу, 20 квітня о 19:00 в громадському ресторані Urban Space 100 пройде навчання поза стінами: Mission (im)possible?.

Уроки поза стінами (outdoor education) є типовим елементом освіти у Фінляндії, Данії, Норвегії і в багатьох школах Британії, США та Канади. Цей підхід є знайомим і для українського контексту, але наразі використовується майже виключно в неформальній та альтернативній освіті, а також в навчальних програмах від громадських організацій. І це шкода, адже навчання поза стінами має цілу низку підтверджених переваг: від підсилення ефективності засвоєння навчального матеріалу завдяки більшому розмаїттю сенсорних стимулів та навчанню на практичних кейсах життя та learning by doing до зміцнення фізичної витривалості дітей, зміцнення навичок командної роботи та налагодження здорового контакту дитини з зовнішнім світом. При цьому, навчання поза стінами - це не лише про перебування на природі (хоча це основна форма), але й про вихід на вулицю в повністю міському та урбаністичному довкіллі та про практичне навчання через оточення. ​

Світлина від Інша Освіта / Insha Osvita.

На завершення тижня, у неділю, 21 квітня о 17:00 в обласній філармонії відбудеться благодійний концерт Оксани Горецької "Із вдячністю Батьківщині".

У програмі твори Й. С. Баха, Л. ван Бетховена, Е. Ґріґа, Ф. Ліста

Світлина від UKR Artists.