Любиш кататися на авто - люби і запчастини купувати


Що робить середньостатистичний водій, якщо у нього сталася поломка автомобіля?
  • Він їде за покупкою потрібної деталі на громадському транспорті (що незвично для власника своїх коліс)
  • або просить своїх знайомих відвезти його (значить, треба заправити паливом їх машину),
  • витрачає час на пошуки потрібної запчастини (добре, якщо тільки однієї),
  • бігає по декільком магазинах або точкам на ринку (якщо відразу не вдалося знайти саме ту),
  • витрачає чималі гроші на доставку деталі (якщо вона об'ємна чи важка).

Добре, якщо ще погодні умови дозволяють або не треба при цьому вирішувати інші проблеми. Тому набагато простіше придбати запчастини в інтернеті.

Є каталог Авто.Про - немає проблем у вас

Якщо ви з тих, хто не любить робити покупки і підлягає щось вишукувати, то з каталогом Avto.Pro подібних труднощів у вас не буде:

- по-перше, знайти в ньому потрібну запчастина легко

- по-друге, користуватися каталогом просто

- по-третє, оформити замовлення швидко

Наприклад, якщо виникла потреба придбати запчастини на Форд, то знайти їх дуже легко і просто на https://avto.pro/catalog/ford

Можливі складності

Візьмемо все того ж звичайного водія. Більшість вважає за краще купувати автодеталі самостійно. Зайшовши на будь-який сайт або інтернет-магазин, перед ним постане каталог товарів. І тут він зіткнеться з декількома труднощами.

Запчастин для автомобілів існує величезна кількість, і щоб легше було шукати потрібний елемент, кожному з них приписують свій код. Виробники автомобілів використовують спеціальну програму EPC,в яку слід ввести VIN-код машини. Після цього з'являється схема самого транспортного засобу, де вказані всі деталі і їх коди. Але ось вибрати цікавий - завдання не з легких. Визначити їх, як правило, можуть тільки професіонали і спеціально навчені люди.

Звичайний користувач зустріне технічні та вузькоспеціалізовані терміни, зашифровані скорочення і абревіатури, які абсолютно незрозумілі. До того ж вони будуть на мові виробника. А електронний перекладач не зможе перевести їх грамотно і зрозуміло.

Також для полегшеного пошуку комплектуючих програми нерідко містять спеціальний механізм - дерево, яке графічно показує, де може перебувати шукана деталь. І навіть якщо ви змогли розібратися в цьому і знайшли потрібну запчастину, може виявитися, що їх підходить на ваш автомобіль кілька, в залежності від виконуваних функцій.

Переваги каталогу Авто.Про

Піклуючись про своїх клієнтів, співробітники компанії Авто.Про перевели всі терміни, виноски і скорочення на зрозумілий всім користувачам мову. Тому знайти код, що цікавить автодеталі зможе кожен відвідувач сайту.

Сам каталог дуже простий і доступний у використанні, не дивлячись на те, що включає майже 500 мільйонів запчастин. Програмісти компанії створили зручне в обігу дерево всього з 4-х кроків. У сукупності така ергономічність захищає покупців від можливих помилок.

Комфорт при покупці доповнюють якості продукції, надана на них гарантія і помірні ціни.

Купуючи запчастини за допомогою каталогу Авто.Про, ви будете отримувати радість і задоволення не тільки від їзди на своєму автомобілі, але і від його ремонту.

За матеріалами avto.pro - автозапчастини для іномарок.