Маленькому Любомирчику з Городенки потрібна допомога щоб жити


Маленький Любомирчик Лютак з Городенки має рідкісний синдром Віскотта-Олдріча (СВО).

Єдиний спосіб лікування - радикальний - пересадка кісткового мозку, але коштів у одинокої багатодітної матері немає. Процес лікування і реабілітації тривалий і дороговартісний. Тож мама Тетяна Лютак просить про допомогу небайдужих, щоб врятувати життя синочка. 

"Родина, небайдужі люди вже три роки допомагають лікувати імунну тромбоцитопенічну пурпуру, атопічний дерматит, вірусні інфекції, пневмонію. Думали переросте, а виявляється - це все ознаки дуже рідкісного, страшного синдрому Віскотта-Олдріча, який може забрати життя дитини. Діагноз підтвердила американська клініка. INVITAE.  Благаю. Підтримайте нас хто як може - молитвами, коштами, ліками!!! Будь ласка!!! Сама не впораюся!!!", - благає мама. 

Крім Любомирчика у жінки ще є син 5 років, дочка - студентка, мама - психічно хвора, за якою потрібно доглядати. З чоловіком Тетяна Лютак розлучилась через зловживання алкоголем.

"Почуваюсь викинутою на узбіччя зі своєю бідою!!! Інколи здається, що сили покидають мене, опускаються руки, але я немаю права здаватися!!!!!!! Вірю, що Господь випробовує мою віру і все буде добре!!! Тому, дякую Богу за все!!!", - пише жінка. 

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанку: 
4149 4991 2672 6312  (мама - Лютак Тетяна Іванівна) 
номер телефону - 096 866 94 90