Медична комісія облради


5 грудня о 13 год. в 500 каб. відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики
  1. Про стан виконання рекомендацій постійної комісії та рішень обласної ради щодо виплати заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я області.
  2. Про проєкт обласного бюджету на 2020 рік.
  3. Про функціонування закладів вторинної та третинної медичної допомоги в умовах впровадження медичної реформи.
  4. Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради в новій редакції.
  5. Про внесення змін до календарного плану заходів обласної програми галузі “Соціальний захист” (лист ОДА від 11.11.2019. №1305/0/2-19/01-132).
  6. Про стан надання допомоги хворим з гострим інфарктом міокарда в області.
  7. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.
  8. Про припинення (реорганізацію) комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства ”Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
  9. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру (стаціонарне відділення № 1).
  10. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського районної інфекційної лікарні.
  11. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру.
  12. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру.
  13. Про передачу цілісного майнового комплексу Калуського протитуберкульозного диспансеру.
  14. Про передачу цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Тисменицької міської ради.
  15. Про нагородження Грамотою Верховної Ради України Косила Михайла Васильовича.
  16. Про рішення Комітету ВРУ з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування “Про проблеми у сфері організації надання медичної допомоги хворим на рідкісні (орфанні) захворювання та шляхи вирішення”.