Міліція продовжує тримати в оточенні центр Києва. З´явилися провокатори


Правоохоронці продовжують тримати в оточенні центральні вулиці Києва від Михайлівської площі, Бессарабській площі, Хрещатика і до вул.Грушевського біля станції метро «Арсенальна»

Як передає кореспондент «Коментарів», навпроти станції метро «Арсенальна» чотири міліцейські автомобілі перегородили вул. Грушевського. Також біля автомобілів знаходяться співробітники ДАІ.

Крім того, в центрі міста відмічено велику кількість великовантажних фур, які курсують ще неперекритими вулицями.

Крім того, користувач Tetiana Mukhomorova в Twitter повідомляє про те, що на Майдан підійшли провокатори. Люди їх активно виганяють, не підпускаючи до правоохоронців.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні, 9 грудня, центральні вулиці столиці з самого ранку перекриті посиленими спецпідрозділами та внутрішніми військами МВС. Всі під´їзди до Хрещатика і Майдану Незалежності перекриті міліцейськими автобусами, майданчики перед будівлею КМДА, федерації профспілок також заповнені правоохоронцями та автобусами. Також у КМДА були помічені пожежні гідранти.

Лідер Фракції УДАР Віталій Кличко, який разом з іншими лідерами опозиції перебуває на Майдані Незалежності, сказав, що оточення Майдану співробітниками внутрішніх військ - це психологічний тиск на мітингувальників. Також Кличко закликав піти з Майдану Незалежності жінок і дітей.

Лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк сказав, що штурму не передбачається. На його думку, правоохоронці хочуть заблокувати підвезення на Євромайдан їжі, води і прибуття нових мітингувальників.