Монатік здійснив мрію онкохворої дівчинки з Калущини


Відомий український співак Дмитро Монатік (Monatik) закликав усіх небайдужих допомогти дівчинці Ані з Прикарпаття, яка бореться з онкологічним захворюванням легень.

Восьмирічна Аня Приймич з села Дубовиця Калуського району мріяла про зустріч з відомим виконавцем. Дівчинка обожнює пісні, а особливо танці Монатіка, його пісню “Кружит” може слухати годинами

Щоб прискорити збір коштів на лікування ракової пухлини сайт "МІСТО" зняло ролик про дівчинку.

Співак розповів, що як тільки він побачив відео, відразу вирішив приїхати в Івано-Франківськ, щоб здійснити мрію дитини. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Всім привіт. Вчора мені попалося на очі відео, в якому смілива, хоч і маленька, але велика особистість Ганнуся, хоче зі мною зустрітися. Знайомтеся, це Аня і вона бореться з хворобою, а я вірю, що у неї все вийде", – написав артист.

Діма Монатік подарував дівчинці ведмедика й записав відеозвернення з Івано-Франківська:

“Ви теж можете допомогти Анічці. Я дякую всім, хто небайдужий до дитячих мрій. Мені було дуже приємно познайомитися зі всіма, кого я зустрів у лікарні. Вірю, що ми скоро зберемося на Святі Переможців. Дякую Лесі і всім батькам, за Вашу віру і силу. Картка Привата, на яку Ви можете відправити кошти — 5168 7573 5327 5979 (Приймич Леся Орестівна, мама Ані). Всі діти, яких я зустрів у лікарні, мені дуже приємно було з Вами познайомитися! Я щиро вірю, що незабаром ми з Вами побачимося на Святі переможців!" – додав він.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Всем привет. Вчера мне попалось на глаза видео, в котором смелая, хоть и маленькая, но большая личность Анечка, хочет со мной встретиться. Знакомьтесь, это Аня и она борется с недугом, а я верю, что у неё все получится. И у Вас есть возможность ей и её семье помочь! Я благодарю всех и лично каждого, кто отметил меня, был и остаётся не безразличным к детским мечтам и желанию жить и верить в светлое будущее. Спасибо Лесе и всем родителям, за Вашу веру и силу. Карта Привата, на которую Вы можете отправить средства — 5168 7573 5327 5979 (Приймич Леся Орестівна). Все дети, которых я встретил в больнице, мне очень приятно было с Вами познакомиться! Я искренне верю, что вскоре мы с Вами увидимся на Празднике победителей!

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)