На Богородчанщині у вогні загинув чоловік


Минулої доби ліквідовано 18 пожеж, 6 з них - сухої трави, 1 людина загинула. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

1 вересня 05:16 у селі Кричка Богородчанського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1936 р.н. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем з боку загиблого.

1 вересня 09:23 у селі Копанки Калуського району виникла пожежа автомобільних шин на відкритій території. Вогнем знищено автомобільні шини. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 10:58 у селі Козина Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 14:24 у місті Калуш на вулиці Євшана виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «Мерседес Бенц». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки автомобіля.

1 вересня 14:50 у селищі Отинія Коломийського району виникла пожежа недіючої дерев’яної будівлі  розміром. Вогнем знищено будівлю. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 14:52 у місті Калуш мікрорайон Хотінь виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 16:04 у селищі Делятин Надвірнянського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території стихійного сміттєзвалища. Вогнем знищено побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі – занесення стороннього джерела запалювання.

1 вересня 16:55  у селі Крилос Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 17:43 у місті Калуш на вулиці Фабричній виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 19:00 у селі Волосів Надвірнянського району виникла пожежа господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

1 вересня 19:24 у селі Гаврилівка Надвірнянського району виникла пожежа речей домашнього вжитку на подвір’ї в приватному господарстві. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем з боку власника.

1 вересня 20:50 у місті Галич на вулиці Галич гора виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 21:30 у місті Калуш на вулиці Банянській виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

1 вересня 21:30 у місті Бурштин на вулиці Молодіжній виникла пожежа господарської будівлі (дровітні) в приватному господарстві. Вогнем знищено дрова. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

1 вересня 22:48 у селищі Ворохта Яремчанської МР виникла пожежа покрівлі недіючого одноповерхового колишнього деревообробного цеху. Вогнем знищено покрівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

2 вересня 03:25 у селі Микуличин Яремчанської МР виникла пожежа дерев’яної каплички. Вогнем пошкоджено будівлю та речі які знаходилися в будівлі. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

2 вересня 03:39 у селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа автомобіля «Мерседес Спрінтер». Вогнем пошкоджено автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 вересня 03:53 у селі Микуличин Яремчанської МР виникла пожежа пластмасового контейнера та побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття та пластмасовий контейнер. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.